Näthistorier

Politiker in på bara skinnet!

I dag är en av alla de sensationer som drabbar nätet då och då, en nakenkalender som en by i Lappaland har gett ut varje år sedan 2008. Kända personer i bara mässingen poserar i vackra naturmiljöer och med personliga attribut. Fotografen i år var Lars Westerlund.

I år stormar det lite extra om kalendern. Anledningen är att Landstingets ordörande i Norrbotten pryder omslaget.
ii
Maria Stenberg poserar med orförandeklubban på fjället Galtispuoda.

Norrbottens landsting är i blåsväder som många andra av de norrländska Landstingen. Det har gjort att årets kalender fått extra spridning. Maria Stenberg har tagit många obekväma beslut vilket har lett till att bland annat akutsjukhuset i Kiruna ska läggas ner. Det blir långa transporter och reseersättningen är katastrofalt lågt. 12 sek per mil är bilen. Avstånden i Norrbotten är dessutom gigantiska. Exempelvis pendlade en pappa 700 mil!!! för att träffa sin familj på sjukhuset. Centraliseringarna påverkar folk och ofta är det personalbrist som ligger bakom. Pssst Maria Stenberg, kika på Agila.se de har kompetent personal. Det kommer att finnas bemanning på plats snabbare än du tog dig upp på fjället 😉

Advertisements
This entry was published on November 14, 2016 at 8:09 am. It’s filed under Erbjudanden, Roligt, Sorgligt, Vanliga människor and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: