Näthistorier

En drömsemester

I takt med att mörkret tar sitt grepp om Sverige så börjar allt fler att drömma sig bort till varmare länder. Att byta ut den kalla snön mot en solsmekt varm strand istället.

Kollar man på de klassiska resebolagen så stannar det vid just drömmar. Priserna är hutlösa! Eftersom jag är nätets Sherlock Holmes så har jag sökt likt en blodhund efter det bästa priserna. Jag kan därför säga att TripX har oslagbara respriser.
udududuud

Anledningen är deras sökmotorer. De hittar alltid det billigaste flygen till din önskade ort. Detta kombineras sedan med hotell som de har direktavtal med. Att hotellen inte söks på samma vis som flyget beror helt enkelt på att de vill garantera sina kunder en viss standard.

Detta är anledningen till att TripXs resor kan hålla så mycket lägre priser än de andra. De kör inte enbart charter utan även om du vill julshoppa i London eller New York finns det massor av spännande alternativ. Så spana in TripXs hemsida till att starta med när du ska ut och resa.

Advertisements
This entry was published on October 20, 2015 at 5:05 pm. It’s filed under Erbjudanden and tagged , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: